SWOT ве поканува на 5тиот ден на услуга кон клиентите

По 5-ти пат SWOT Research организира годишна конференција посветена на едукација за истражувањето на пазарот и важноста од унапредувањето на услугата кон клиентите. Оваа година ќе се посветиме на иновациите во областа на истражувањето, преку претставување на:

 

  • The Million Dollar Man и The Hunt - Иновативни методи за унапредување на продажбата;
  • WarpIT - Иновативна технологија за прибирање и обработка на податоците;
  • SWOT Customer Experience® - Иновативен производ за унапредување на перформансот на вработените.

 

Агендата за настанот кој ќе се одржи на 4ти Октомври е следната:


09:30 – 10:00     Регистрација, кафе и networking
10:00 – 10:10    Отворање и вовед
10:10 – 10:30     Презентација на резултатите од спроведеното истражување за квалитетот на услуга во 5 индустрии (Катерина Котлареска – Извршен директор на SWOT Research)
10:30 – 11:30     The Million Dollar Man и The Hunt – Револуционерни mystery shopping концепти за унапредување на продажбата, преку проактивно однесување на вработените во продажното место (Arnold Terpstra – Директор на Retail Reality, Холандија и Директор на бордот на MSPA Europe)
11:30 – 11:45     Пауза за кафе
11:45 – 12:30    Користење на врвна технологија за прибирање и обработка на податоци како основа за квалитетно истражување на пазарот (Branko Žnuderl – ко-сопственик и директор на RM Plus, Словенија)
12:30– 13:00     SWOT Customer Experience® - Иновативен пристап на користење на истражувањето во функција на унапредување на работата на вработените и задоволството на клиентите (Марко Радоњиќ – Ко-сопственик и директор на SWOT Research)
13:00 – 13:45    Пауза за коктел ручек
13:45 – 14:15    Workshop сесија 1
14:15 – 14:30    Пауза меѓу сесии
14:30 – 15:00    Workshop сесија 2
 

Повеќе информации дознајте тука.