Стратешки алатки за ефективно зголемување на продажбата - 6ти Mystery Shopping Ден

Во период кога притисокот да се постигне повисока бизнис маргина никогаш не бил поголем, SWOT Research им помага на своите клиенти да ги остварат своите цели, нудејќи им практичнми алатки, технологија и едукација.

 

Би сакале да ве поканиме на шестата годишна конференција, во организација на SWOT Research: Стратешки алатки за ефективно зголемување на продажбата. На конференцијата ќе имате можност да слушнете реномирани експерти од Регионот и од Македонија, и да се стекнете со конкретни идеи и применети практики за системски и долгорочно да ја зголемите продажбата.

 

Нарачајте веднаш и искористете ја оваа извонредна понуда за секоја купена котизација да добиете уште една гратис.

 

Дознајте повеќе на: http://www.swot.com.mk/research/6-ti-Mystery-Shopping-Den-2012/