Избор за Најдобар Работодавач

Со задоволство Ве покануваме да учествувате во анонимното истражување кое ќе Ви помогне да ја идентификувате внатрешната клима во компанијата, ќе Ви даде корисни менаџерски алатки и насоки за подобрување на истата, а можеби и ќе Ве позиционира како еден од најдобрите работодавци во Македонија!
 

Измерете и дознајте:

 

  • Каква е објективната слика за задоволството на вработените од компанијата
  • Што треба да се унапреди за вработените да придонесуваат повеќе
  • Како Вие како работодавец котирате на пазарот во Македонија


Пријавувањето на компаниите е до 10 мај 2012 година
 

Истражувањето ќе се спроведува од 10 мај до 01 јули 2012 година
 

Прогласувањето на победниците ќе се одржи на посебна гала церемонија во септември 2012 година

Пријавете се на 3112 048 или на

office@tsgroup.mk и contact@swot.com.mk

 

Дознајте повеќе.